2020-02-28

Daily basis.

Veckan springer iväg. Innan jul bokade jag in ett par jobb i mars och tänkte “det är ju lugnt”. Visade sig att tiden går sjukt snabbt med bebis och att 7 veckor post förlossning är ingenting. Lätt att vara klok i efterhand. Men samtidigt så är det så sjukt kul för älskar verkligen mitt jobb (för det mesta) även om jag lovar mig själv lite fler barnvagnspromenader framöver.

Och fika med andra mammor. Hade en himla härlig dejt med en ny nybliven mamma härom dagen. Och det är så himla fint att dels lära känna nya personer men också att få se sig själv i någon annan som är i samma situation. Jag blir så himla stärkt av att få lov att förstå att jag inte är den enda som kämpar i efterdyningen av en graviditet. Ett fint förtroende att få två personer emellan.

I veckan vågade jag mig också ut kvällstid. En rosa matta lockade.

Hej hej! Minglade runt i Caroline Svedboms nya butik i Malmö. Som godis – ibland bokstavligt talat.

Gick dit med denna stjärnan!

Och Idun! Lite skakigt och nytt att ta med henne men hon var så snäll och charmade alla, såklart. Hehe <3 Och så tacksamt med en fin kompis som hjälper en när man behöver.

Efteråt åt vi lite på Bastard. Det var så. himla. härligt! Livet ändå. Älskar livet hemma, älskat livet ute och kan känna mig euforisk när jag får lov att ha båda.

Dagen efter var det min tur att lämna, inte lika härligt. Att få ut en 4 åring, en bebis och sig själv klara och färdiga är typ det svettigaste ever. Jag är alltid lite gråtfärdig och känner att “nej jag klarar nog inte detta, jag är för liten för allt det här“. Men så klarar man det alltid och kaffet efteråt smakar väldigt gott. Och i efterhand är det ändå en mysig stund mellan mig och mina barn. Eller, det verkar i alla fall vara så Algot upplever det som ofta vill att jag ska lämna. Och det räcker ganska långt som belöning ändå <3 Kolla så stor han blivit.

Igår åt vi lunch på Plant Magic’s kitchen vid Davidshall. Jag tycker aldrig maten låter så god på menyn där men sen är alltid maten så jäkla god. Måste påminna mig om det och gå dit oftare.

Sprang vidare ner till Noir och tog en kaffe ute i solen. Herregud, vi är galning i detta avlånga land. Men Malmö är ju som Italien när man jämför med Skellefteå. Kände i alla fall livet återvända sakta men säkert.

Sen gick i på BVC med denna lilla grisen, allt ser bra ut och det är så tryggt att ha folk som tar hand om en och ser till att alla mår bra. Nästa gång vi ska dit är det samtal om hur jag som mamma mår. Och då har jag lovat mig själv att inte ljuga.

41

Kommentera

Åh vilket mysigt inlägg! Längtar efter vår i Malmö <3

midis

Så mycket att se framemot <3

Jennyw

Du är så fin Christin, du är värd att få må bra! <3

midis

Den här kommentaren gick ändå in. Tack <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.