2018-03-06

Dagens!

Idag hade nästan varit en 10/10 poäng- dag om det inte vore för att jag varit så innerligt trött. Det var vår i luften idag. På riktigt. Snön smälte och jag kunde posera utan jacka och utan att frysa ihjäl som en idiot. Men jag öppnade ett jobbmejl igår. Absolut mest roligt och spännande men också lite nervöst så jag var uppe halva natten och dividerade med mig själv. Vaknade i ett ryck tre timmar senare och var så förvirrad att jag jagade iväg Algot en timme för tidigt till förskolan. Fick skicka ett sms och be om ursäkt för jag lämnade honom så mycket för tidigt. Årets mamma var det här ja!

Åt lunch med min goda vän Claudia som driver den lilla fotobyrån. Som tog den här strålande bilden med sin kamera. Och alla andra med min. Jag vågade mig på och fråga om hon kunde ta en dagens med tanke på att hon faktiskt jobbar som fotograf. Fint att få ha så gulliga, kreativa och modiga kompisar.

Men min arbetsdag sprang i väg fortare än väntat när det kröp fram att Anton glömt säga att han skulle jobba länge idag. Både han och hans chefer har en tendens att glömma att det finns familjer hemma. Och det irriterar mig så innerligt när kylen dessutom är tom. Blir liksom så extra omständigt att vara själv hemma. Så tröttsamt att dra hela lasset själv. Fattar inte hur svårt det ska vara att tänka steget längre. Jag lyckas exempelvis jobba och tänka på att kylskåpet är tomt samtidigt, medan det verkar resultera i en svår hjärnblödning hos en del män. Så tröttsamt.

Som om frustration vore en del av dagens tema så var jag så trött på att mina vårkläder hänger orörda i morse. Så drog på en långärmad tröja under t-shirten och höll mig varm. Men i det stora hela var det faktiskt en bra dag. Stora grejer stundar liksom (stay tuned). Synd bara att sömnbrist skapar såna hjärnspöken.

0

Kommentera

SÅN relate på män + kyl (mat överlag). Min sambo blir bättre när jag lägger fram att han måste se det som en hushållssyssla precis som allt annat, men sen försvinner allt tänk när han är stressad. Ska bli intressant och se hur livet blir när jag börjar jobba istället för plugga. F.ö. framtiden låter PEPP och framförallt är jag taggad på att träffas äntligen <3

Christin

En gång blev jag beskylld för att vara “gnällig” men alltså; ALLA har det typ såhär? Men som inte kan tänka på två saker samtidigt och har tusen ursäkter varför det är så. Suck. Nu ska jag inte vara fru negativ här men tyvärr blev det mycket värre mellan mig och Anton när jag började jobba. Så BRA att ni är ops på det. Vi var tyvärr lite naiva. Men! Man lever och lär.

LÄNGTAR OCKSÅ till vi ses!! Då kan du får tjuvkika!!! Kram!

Tack för att du är ärlig, haha. Jag kan ju enkelt förutspå att ändringar kommer ske långsamt och att det mest blir jag som får mindre tid och istället kommer lägga onödiga pengar på köpmat. HOPE NOT!

Ahhh, så spännande!!!

Hanna

Supersnygg!! Och brallorna med!såg på Nyhetsmorgon i helgen där en hjärnforskare förklarade att signalerna går olika i mäns respektive kvinnors hjärnor. Som skulle förklara varför män har fördelar med nåt med fysiskt kommer ej ihåg och att kvinnor kan tänka helhetsmässigt, alltså kopplingarna gör att kvinnor har lättare att vara organisatören. (ALLTSÅ borde alla chefer vara kvinnor???!!) Observera förklara, ej ursäkta. Men oavsett om det är sant eller ej så kan väl män, som väl ändå är tänkande varelser (?), LÄRA sig att tänka i vart fall ETT steg längre…? Begär inte flera eller helheten, bara ETT steg längre. Suck.

Christin

Jag är öppen för alla slags förklaringar!! Så tusen tack för input. Och håller helt med dig att ETT steg inte är för mycket begärt. En fot framför den andra så man i alla fall kommer framåt. Tycker vår generation och framtiden förtjänar det. KRAM!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.