2019-12-29

dagarna innan jul.

Mina stora påhitt under dagarna just nu rör sig mycket kring mat. Fika hit och fika dit och innan alla försvann in i julen så hann och orkade jag dessutom fika med folk utöver Anton och Algot. Här på Atrium med Matilda som jag inte sett på länge. Det var efterlängtat!

Vi möttes upp på Atrium. Ett av Malmös härligaste caféer, även om servicen ibland är….väldigt hemmavan.. hehe… så är det god mat, gott kaffe och trevlig miljö.

Plus att de satt in denna? Tusen plus till den som tog beslutet investera i det. Man saknar generellt ställen som går the extra mile.

Vill man kan man köpa med sig en torkad bukett blommor hem också.

Så satt vi där ett par timmar och pratade om allt från jobb, till trädgård till livet och jag älskar såna stunder. Dessutom hade Matilda målat sina naglar så fint. Blev inspirerad att också orka sånt snart igen.

Och så en snabb fika med fina Kajsa på Solde, som har enkla men bra grejer. Påminde mig om när vi gick bokföringskursen tillsammans i våras. Vill verkligen göra och investera (!) mer i sånt 2020, det är så skönt att få hjälp att lära sig grejer även om man kan få mycket gjort “själv”. Men denna gång pratade vi mest om nyår, för vi ska fira nyårslunch ihop! Bra grej.

Och sen tog jullovet vid. Kanske det lugnaste, tråkigaste och långsammaste i mannaminne men någon som i alla fall verkar njuta av det är Algot. Men snart får vi nog playdate:a så vi slipper se vem av oss som hinner bli sinnessjuk först.

Tur att man har fikan att förlita sig på i detta himla landet i alla fall <3

25

Kommentera

Såå mysig morgon, snart igen! <3

midis

Det måste vi! Kram!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.