Om Midis

chefsredaktör på JWHF
Foto: Hanna Skoog

Hej, det är jag, Christin! Det är jag som är ägare och en av initiativtagarna och grundarna till justwannahavefun.se . Men jag driver också den här livsstilsbloggen, Midis, och har gjort det i över fem år.

Midis är varumärke och en livsstilsblogg där man får följa med på ett ärligt, skevt och färgstarkt livsäventyr. Med en förkärlek till det klassiska dagboksformatet (där bloggen faktiskt började!) får man följa med på mitt äventyr där jag springer genom Malmö som frilansande konsult inom sociala medier, digital marknadsföring och inte minst i mitt senaste företagsäventyr: bloggportalen JWHF. Typiskt för mig och Midis är starka färger, lekfullhet och transparens. Jag släpper läsaren nära genom mitt personliga tilltal och mina ärliga texter. En hög dos mod genomsyrar allt jag gör – eftersom jag är övertygad om att världen blir ett bättre ställe om man vågar dela med sig av det som känns. Det är en av mina starkaste drivkrafter till att fortsätta skriva och utveckla bloggen: gemenskapen.

Men jag tror också på det fina i livet och att inspiration är något som man behöver ta hand om. Så här inne kryllar det av kreativitet och fantasi. Inte bara när det gäller vad jag gör på jobbet och härliga events men på Midis kan man även läsa om allt från föräldraskap, inredning, mode, design, resor och skönhet. Hela tiden med fokus på det ärliga och färgstarka.

Jag har varit med i diverse hemreportage i egenskap av influencer; Allt i Hemmet, Expressen Leva & bo, Sydsvenskan Himma, Family Living.

Jag fotograferar, redigerar och raljerar helt på egen hand här inne om inget annat blir sagt.

Välkomna!

 

Mejla mig gärna på: midiss.christin@gmail.com eller  christin@justwannahavefun.se

 

Följ mig gärna även här:

Bloglovin: Här
Instagram: @midiss
Facebook: Midis
Pinterest: Här 
LinkedIn: Här