Om Midis

chefsredaktör på JWHF
Foto: Hanna Skoog

Hej, det är jag, Christin! Det är jag som är ägare och en av grundarna till justwannahavefun.se . Men jag driver också den här livsstilsbloggen – Midis – och har gjort det i över sex år (men bloggat i hela 11 år totalt!). 

Idag är Midis ett lekfullt varumärke och en härlig & ärlig livsstilsblogg där man får följa med på ett skevt och färgstark tillvaro. Med en förkärlek till det klassiska dagboksformatet (där bloggen faktiskt började!) får man följa med på mitt personliga äventyr där jag springer genom Malmö som frilansande konsult inom sociala medier, digital marknadsföring och inte minst i mitt senaste företagsäventyr: bloggportalen JWHF. Typiskt för Midis är starka färger, stark personlighet, lekfullhet och transparens. 

Jag släpper läsaren nära genom mitt personliga tilltal och mina ärliga texter. En hög dos mod genomsyrar allt jag gör – eftersom jag är övertygad om att världen blir ett bättre ställe om man vågar dela med sig av det som känns.

Men jag tror också på det fina i livet och att inspiration är något som man behöver ta hand om. Så här inne kryllar det av kreativitet och fantasi. Inte bara när det gäller vad jag gör på jobbet och härliga events men på Midis kan man läsa om allt från föräldraskap, inredning, mode, design, resor och skönhet. Hela tiden med fokus på det ärliga och färgstarka.

Midis har samarbetat med bland annat Rebell Walls, Erikshjälpen och Lindex. 

Jag fotograferar, redigerar och raljerar helt på egen hand här inne om inget annat blir sagt.

Välkomna!

Mejla mig gärna på: midiss.christin@gmail.com eller  christin@justwannahavefun.se

 

Följ mig gärna även här:

Bloglovin: Här
Instagram: @midiss
Facebook: Midis
Pinterest: Här 
LinkedIn: Här