Om Midis

chefsredaktör på JWHF
Foto: Hanna Skoog

Hej, det är jag, Christin! Det är jag som är ägare och en av grundarna till justwannahavefun.se och chefsredaktör på JWHF. Men jag driver också den här livsstilsbloggen, Midis, och har gjort det i över fem år. Här inne får man följa med på ett ärlig, skevt och färgstarkt livsäventyr i Malmö. Jag älskar färg och form, och allt som gör livet fint. Men är också övertygad om att världen blir ett bättre ställe om man vågar dela med sig av det som känns och det är en av mina starkaste drivkrafter här på bloggen.

Här delar jag med mig av små historier om det stora och det lilla i livet. Och kombinerar mina två stora intressen – att fotografera och att skriva – i samma veva. Jag skriver om vårt färgstarka malmöliv, mitt inredningsintresse, vårt vackra torp i Skåne, resorna vi ofta gör och ett omtumlande föräldraskap. Jag stylar och fotograferar mycket och gärna. Inspirerar till hur man hittar sin personliga stil och hur man vågar inreda med färg. Mitt hem i Malmö har varit med i Allt i Hemmet, Expressen Leva & bo, Sydsvenskan Himma och senast i Family Living. Under 2018 förväntas mina bilder publiceras i en tysk inredningsbok om färgstark skandinavisk inredning.

Jag är utbildad kommunikatör med inriktning på digital kommunikation. Jobbar även som digital strateg och är konsult inom sociala medier mm.

Jag fotograferar, redigerar och raljerar helt på egen hand här inne om inget annat blir sagt.

Välkomna!

Följ mig gärna även här:

Bloglovin: Här
Instagram: @midiss
Facebook: Midis
Pinterest: Här