2015-05-25

➊ bröllopsdag

Förra söndagen firade vi vår första bröllopsdag! Vi åkte tillbaka till platsen där allt tog fart fast denna gång tillsammans med lite extra bagage – Algot hann fram med tre veckors marginal innan året gått. Lite fint ändå, mest för att jag aldrig trodde att mitt liv skulle utspela sig så… korrekt. 
 
 
Sofiero slott så flott 
 
 
 
 
Första dagen på högsäsongen och parken hade precis börjat vakna till liv. 
 
 
 
Jag har hört, visserligen från suspekta källor, att årets Maj har varit den svalaste på 15 år. Nu skall man ju inte tro på allt man hör men parken la fram ganska starka bevis. Ingenting som blommade förra året hade slagit ut och det som var sen länge överblommat när vi skålade i champange var istället som bäst. 
 
 
 
Som tulpaner och äppelträd
 
 
Vi gick tillbaka till de olika ställena vi  fotograferades vid och såg vad ett år kan göra. Den lilla neongröna skogen var mörbultad och nersågad. Lite trist, men jag antar det att det fanns ett rimligt skäl. 
 
 
Här sa vi ja,tack och jag lovar att älskar dig förevigt för ett år sedan och nu stod vi där med resultatet av det löftet. Hoho. 
 
 
Vi fikade lite fisksoppa, brysselkex, espresso och en deciliter bröstmjölk. Jag tycker de två A:na är så himla fina ihop! Dom är bäst. 
 
 
Såhär ser det ut från restaurangen. Detta var alltså vår kuliss vid vår bröllopsmiddag, just saying. 
 
 
 
Vi parkerade barnvagnen och stoppade ner Algot i bärselen och promenerade ner till rhododendronen. 
 
 
En puss på det. 
 
 
Såhär såg den här busken ut förra året. Vilken skillnad, huh? Vilket får vår bröllopsdag att kännas ännu mer surrealistisk, hur kunde vi ha sån sjuklig tur att få gifta oss på sommarens första dag? Sa jag att det dessutom ÖS-ÖS-ÖS-regnade dagen efter? Crazy stuff. 
 
 
 
Däremot blommade rhododendronen fint nu. 
 
 
Hurra och skål för tusen fler sjuttonade Maj! 
 
 
 
 
 
 
0

Kommentera

Så himla fint! Ni är fina, alla tre! Heja er!

puss <3

Grattis till er!
Det må vara den svalaste maj på 15 år (?) men ganska skönt att vädret är lite mer som det "ska" vara. Växthuseffekten drar ner på farten? Jag vet inte, men hoppas. Kram!

Tack! Du är helt rätt! Vi pratade om det också när vi sprang runt slottet. Jag har liksom starka minnen av att syrenerna brukade blomma runt skolavslutningen när jag var barn. hoppas också på att det blir mer rätt i fortsättningen. KRAM!!

De två närbilderna i färg på pappa & son är riktigt fina!

Fina fina ni! Man blir så glad av dina inlägg och att jag får se Algot i telefonen dagligen!! 😍

Stort grattis till er, så himla fina bilder på en fin familj! 🙂

Tack tack tack!

Men så fint! Och stort grattis till er! Vi gifter oss i November, egentligen hade vi tänkt göra det till våren men vi har liiite för mycket med barn och renovering just nu och att vänta tills nästa år har ingen av oss tålamod till :)grattis än en gång!

Haha, under det året vi väntade på vår bröllopsdag sa jag tretusen gånger “skall vi inte bara flytta fram allting till oktober istället”, ville fira oss nu nu nu. Men med det sagt så har ni mkt att se framemot, tyckte personligen att det var SÅ KUL att gifta sig!

Vilken oas, så fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.