2020-02-15

Bra grejer förra veckan.

Förra veckan (som fortfarande är denna veckan men ni fattar) var så himla.. mycket. Jag tänkte först skriva “mysig”, inte för det hade varit en lögn men för att det verkligen inte hade gett en helhetsbild. Jag har sjukt kraftiga humörsvängningar just nu. Men mysig var i alla fall en del av vecka och det tänkte jag hoppa in i i detta inlägg. Som att Idun blev 1 månad i onsdags! Så stor och fortfarande så pytteliten. I veckan log hon också för första gången. Det var en helt otrolig liten stund.

Jag fick väldigt god choklad på posten från Lakrids by Bulow. Några kärleksfulla smaker till alla hjärtans dag – som lika gott varje dag (precis som all kärlek)! Väldigt goda, tack så mycket! Och en annan sak på posten som jag beställt – en skir dröm från Baum und Pferdgarten till när jag svirar runt utan barn.

Som jag gjorde här! I ett par timmar sprang jag runt som en normal människa. Var bjuden till Mette Cosmetiques fina showroom i Malmö som, framför allt, är en leverantör av flera riktigt bra hudvårds- och sminkmärken. Ett ganska så anspråkslöst event – om det inte varit för dem som jobbade där. Varma, glada och himla kunniga. Det viktigaste alltså.

Jag sprang dit med Kajsa. Vi borde ses typ varje dag för vi alltid har så mycket att prata om, allt från bebisbestyr till jobbtjohej. På plats träffade jag en annan kär gammal vän som jag saknat och med ett glas vin i handen var jag High on Life. Jag sprang hem till Idun efteråt men ändå så härligt att bara få vara annat än matmaskin och en hormongryta en liten stund.

Och så träffade vi Lina (som hade så fin färgkombo på sig) och Sandy på plats också! Inser att vi måste dra ihop hela JWHF-gänget ASAP. För det är ett så himla härligt gäng. Med det sagt att vi inte också är personer som tycker olika, herregud – ingen grupp på 10+ människor i olika relationkonstelationer kan ducka det – men i slutet av dagen är det så otroligt fint med kollegor man blir så glad och peppad av.

29

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.