2019-03-25

Blöt, våffla och reality tv

Snacka om att vara mellan två säsonger just nu. Vet knappt vad jag ska ta på mig, blev en korsning av att frysa i sommarklänning och bli blöt i höstjacka idag. Jag tog det ganska lugnt idag. Har hittat ett par personer jag inspireras av i just detta och tar rygg på dem. Omprogrammerar hjärnan helt enkelt. Hade en stor grej idag och det räckte tänkte jag.

Och så bjöd Algots förskola på våfflor i eftermiddags så då gick vi dit redan vid tre och gräddade våfflor. Lugnt, skönt och lite tråkigt men också mysigt såklart, hans lilla värld där borta med gulliga pedagoger och kompisar. Det var så fint att få se honom i hans miljö. Men började såklart ösregna preciiiiis när våra våfflor var klara. Så det var ovanligt soggiga våfflor.

Status annars? Har mycket tankar i knoppen och ambitioner i kroppen men för trött för att ta tag i det just nu. Kollar Real Housewife istället en stund. New York är min favorit. Kanske den bästa investerade tiden. När Anton ifrågasätter att jag kollar på reality tv säger jag mest att det “är en undersökning av vår samtid” och att “man inte ska underskatta vad man kan lära sig av populärkultur”. Vilket är sant ju.

28
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Vädret är verkligen helt flippat just nu, jag går omkring i vårskor, med vinterjackan uppknäppt och ömsom fryser ömsom svettas… Men tycker i alla fall att det där med en sak om dagen låter fantastiskt! Heja dig, det är bättre att orka sig igenom en sak än att krascha totalt, tänker jag.

midis

Håller helt med, men så himla lätt att glömma ändå. Kram Bea!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.