2019-09-27

Blankens mingel och JWHFs event

Igår hade JWHF ett mingelevent med skomärket Blankens och Cecilia Blankens! Ett klassiskt kom-som-du-är-event-efter-jobb. Våra JWHF events är ofta så kallade “stängda event” och detaljerade, vilket är extremt roligt, men gårdagen var också så himla härligt. Våra events är ju väldigt olika och anpassas efter kunden, syfte och förutsättningar. Denna gång var det ett väldigt back-to-basic mingelevent. Ibland behöver man inte göra det svårare än vad det är.

Igår var också ett öppet event, som man kunde anmäla sig till i mån av plats. Eftersom både JWHF och Blankens ville träffa FOLK! Vi får fler förfrågningar på öppna events, vilket är kul, coming up!

Älskar Blankens och teamet bakom. Även om vi är helt olika företag, från helt olika ställen så kunde vi ändå stå och prata om utmaningar och visioner utan att det blev varken konstlat eller pompöst. Bara vanligt, vilket är en skön känsla.

Antagligen varför Blankens har lojala kunder. Började med Cecilia som bara ville göra snygga, schyssta skor. Och även om man lär sig längsvägen så har den visionen inte ändrats. Superhärlig in person, både hon och hennes kollega Therese.

JWHF stod för enkel men färgstark styling som vanligt. När jag stod och fixade med blommorna inför eventet så kände jag en liten JWHFdröm spira där inne. Kanske till nästa höst!

Sen kom alla! Efter jobb, med barn och maten i halsen. Alla försöker få ihop livet, vilket är en fin tanke att samlas vid.

Min fina vän och kollega Sanna! Som också jobbar mer och mer med oss på JWHF och våra events exempelvis.

Blankens snygga skor! Som jag gjorde ett tappert men aningen naivt försök att testa efter alla gått hem. Hade siktat in mig på ett par i synnerhet men mina fötter var extremt gravida efter att ha stått upp flera timmar. Fick inte ens ner foten, buhu.

Roligast att jobba med mindre företag? Cecilia mejlade JWHF för inte ens två veckor sen. När man bestämmer själv, kan man också göra som man själv vill. Skapar sjukt roliga möjligheter.  Tack Blankens för förtroendet!

Enkel, mysig och glad kväll. Älskar ändå mitt jobb och allt detta (plus sjukt kul att träffa er!), även om jag var så himla uppe i varv sen. Drömde om kvällen hela natten samtidigt som jag nynnande på soundtracket från Big Little Lies i huvudet och drömmen, huh. Gav upp vid fem snåret, kokade kaffe och blev ganska glad när Algot vaknade. Älskar mitt jobb men älskar också hemma och familjen. Glad för att ha båda <3

35
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Så fint <333 Tack för detta!!

midis

Jasmin!!!! Tack själv!!! <3

Så fint och härligt som vanligt! Tack för att jag får hänga med digitalt i brist på att vara fysiskt på plats 🙂

midis

Du är alltid med in spirit, men ännu mer kul coming up och då ska du ju vara med!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.