2020-03-05

Back to business.

Hej och hå – vilken vecka! Denna vecka gick ett av årets första JWHF’s event av stapeln. Tillsammans med PR juno från Stockholm och Sparbanken Syd. För att snacka om ekonomi och ekonomihälsa för kvinnor, av kvinnor och till kvinnor. Lite jobbigt i ärlighetens namn (pga sticker lätt huvudet i sanden) men också ett oerhört viktigt ämne. Ekonomisk jämlikhet. Tror det är viktigt att börja ta dom samtalen och det gjorde vi sannerligen idag! Och mina första hel-arbetsdagar-dagar med bebis är avklarade. Igår var jag i farten 9 – 18 och hann knappt sitta ned – helt tiden med Idun bredvid i vagnen. Och upp igen kl 06 imorse. Det gör man sannerligen inte varje dag kan jag hälsa och meddela men kände ändå en viss tacksamhet igår även fast jag var så trött att jag ville peta ut ögonen på mig själv. En ödmjuk stund där det kändes det som jag fick ha allt.

Vi började planera detta strax innan jul. Jag skulle precis kasta in handduken i ångorna av höggravidsvåndan när mejlet landade i inkorgen och det lät för kul för att låta bli och här är vi idag! Hann till och med föda barn inemellan. Vilket låter lite sinnessjukt när man säger det högt. Ibland är gränsen mellan drivkraft & ambition och självskadebeteende hårfin.

Och fram till lunch var det vår i Malmö idag. Men nu är det dags för återhämtning. Inte att tumma på. Jag har alltid lite svårt att landa efter såna här påslag men nu ska jag lägga mig och vila med mina barn, äta en semla och återgå till bebisbubblan.

36

Kommentera

emelie

dina skor! varifrån?

midis

HM! Älskar dom!

Det såg så himla fint ut på eventet. HEJA HEJA HEJA

midis

Tack Maja! Hoppas JWHF blir uppbjudna längre upp landet snart så alla JWHF bloggare har möjlighet att närvara. KRAM till dig.

Emma

Och så bra det blev! Ni gjorde ett fantastiskt jobb och jag är väldigt glad och tacksam för det hälsar Emma på Sparbanken Syd 💛

midis

Emma! Va kul att se ditt namn även här! Tusen tack! Och tack för uppdraget och förtroendet, det har varit så kul. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.