2019-06-05

Att tänka i färg igen

“Va pigg du låter”, sa en vän imorse när vi pratade telefon. Vilket var sant i given stund. Jag vaknade och kände mig glad och ganska pigg. Speciellt när man jämför med de senaste par veckorna. “Men ta det nu lugnt ändå”, la hon omtänksamt till. Och det gjorde jag.

Jag betade av lite jobb sakta (och säkert!) och kände att det var rätt skönt. Slutade när jag blev trött. Och det var också ganska skönt. Jag är på säsong 4 av Greys nu. Det har jag sett sen jag kom hem från sjukhuset. Det är så underbart hjärndött. Inser varför jag borde göra det mer ofta. Bara glo. Det är så skönt för hela systemet. Visst har jag kommit lite off track med både bloggen och det ena och det andra, har lite svårt att hitta inspirationen och takten igen men samtidigt så känner jag hur det går av sig själv till sist när jag låter kroppen va. Idéerna ploppar sakta upp, sveper förbi som en frisk fläkt. Samtidigt som jag låter bli att springa på varenda boll. Låter kroppen va så den hinner ifatt sinnet. Sparar krafter till nästa vecka. Längtar till sommaren.

Tänker på midsommar, bokar bord på en resturang jag velat testa, köper nya skor och en kjol till glansigare dagar. Tänker i färg igen. Det är skönt för då känner jag mig som mig själv. Luststyrd snarare än låta mig styras av plikt och oro. Så låter mig helt enkelt fångas av det när känslan dyker upp, njuter lite av att må bättre men tvingar inget och sätter på ett avsnitt till av Greys.

 

41

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.