2018-01-11

Att klä sig varmt & coolt i vinter med fina undertröjor

Att klä sig varmt & coolt i vinter

Det är stundvis en liten utmaning att klä sig roligt när det är mitt i vintern. Folk är minst sagt dystra. Och utbudet också för den delen. Men så finns det godbitarna som sticker ut och piffar till. Och håller en varm. Jag har tre fina undertröjor jag varvar friskt i år.

Att klä sig varmt & coolt i vinter

Älskar den här prickiga tröjan från Samsoe samsoe. Så mycket att jag funderar på att köpa en till bara för en back-up när den ena går i sönder. Men älskar verkligen hur den tillför en extra dimension till kläderna och snabbt & enkelt tillför något oväntat och kul. Jag har den under typ… allt. Under tjocktröjor, klänningar osv.

 

 

Att klä sig varmt & coolt i vinter Att klä sig varmt & coolt i vinter

Och ett favoritmärke när det kommer till sköna och schyssta undertröjor är danska Mads Nørdaard. Älskar deras långärmade tröjor! Min senaste favorit är den blåglittriga. Piggar seriöst upp vilken dag som helst. Byxor, tröja, klar och dessutom jag när älskar armen sticker fram under en eventuell nödvändig tjocktröja. Ett litet tips är dock att ta en storlek större om man inte gillar supertajt. Dom är ganska små i storleken. Tips är att besöka en av deras butiker väl i Köpenhamn eller springa inom Aplace som har lite av deras sortiment. Frakten från den egna sidan var ganska dyr.

Att klä sig varmt & coolt i vinter

Och det var det hela.  Ett enkelt sätt att klä sig varmt & coolt i  vinter! Och ett bra första steg till att få in färg i sin garderob!

0

Kommentera

2018 måste innebära mer färg i min garderob. måste!! borde verkligen lyssna på dina stiltips, du om någon kan ju det här med att färgsätta. heja, heja!

Christin

alltså vågar nästan LOVA att vardagslivet blir automatiskt roligare!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.