2019-12-06

Äntligen helg & en julmarknad

Äntligen fredag! Och ännu en upp- och- ner- vecka är slut. Varvat gravid-svettningar med jobbsvettningar och ibland har jag inte kunnat särskilja de två. Kanske inte spelar någon roll just nu ändå. Men mest skyller jag på graviditeten ändå som fått en ny intensitet såhär på slutspurten. Puh. Ibland blir folk oroliga när de läser bloggen och om graviditeten. Hur dåligt mår jag egentligen? Som en normalt funtad gravid kvinna skulle jag tro. Jag håller det bara inte för mig själv. Gjort slut med det där med att stå ut, nicka och le. Skapar gärna lite dålig stämning genom att gnälla. För lika gnällig som jag är, lika glad är jag också. Man kan vara båda.

Men större delen av veckan har jag varit ledsen och känt mig deppig för jag känt mig så otroligt fast i min egen, stundvis smärtsamma, kropp. Badat i självömkan, lite rädsla och lite ångest. Puh. Jag mår inte alltid bra. Och i de stunderna önskar jag att jag kunde känn-påminna mig om att det vänder. Att allt kommer kännas kul igen. Men det kan man inte. Bara rationellt och logiskt prata om det och det funkar….sådär när man är mitt i det. Men så plötsligt står man där med en julgran under armen och så känns allt bättre igen.

I helgen letar vi oss ut ur lägenheten igen och det är som vanligt så efterlängtat. Jag bli helt söndersliten av att inte vila just nu, samtidigt som jag blir helt knäpp i huvudet av allt vilande och hemmaliggande. Svår balans just nu. Tålamodet, en kär men bångstyrig gammal vän. Men i alla fall.  Vi startar helgen och julen i Helsingborg och Fredriksdal där vi ska testa deras julmarknad i eftermiddag och jag kör en takeover på deras Instagram. Syns där!

35

Kommentera

Tycker det är noll procent svårt att se att du både har det bra och dåligt, och gillar att se och läsa båda 🙂 <3

midis

Blev ändå så glad för denna kommentar, tack!! Det är en fin känsla att våga lita på sina läsare tillbaka. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.