2018-07-24

40 års festfint och en malmönatt

40 års festfint 40 års festfint

Dagarna smälter verkligen samman nu, mitt i sommarlovet. Men helgen stod ändå ut lite. Kalashelgen. Lina fyllde ju 40 år och slog till på stort. Som sig bör, jag är stor förespråkare av fester. För att det är kul såklart men mest för det är så oerhört fint att få dela en sån kväll med alla sina vänner. Och att ens vänner helt plötsligt har fler minnen ihop. Istället för långa omskrivningar om vem som är vem och hur man känner hen så är det nu “aha, är det hen som var så full på din fest“. Hehe, älskar det. Dessutom är jag Saltimportens största fan. Både jag och Anton hade ju våra 30års fester där. Finns inget bättre ställe att vara på när man slår på stort.

40 års festfint 40 års festfint 40 års festfint

Denna kvällen var inget undantag. Och det är väldigt fint att få vara gäst till en sån här tillställning också. Och rörande att se hur alla vallfärdar från alla hörn av Linas liv just för henne. Fint!

40 års festfint

Och alla var såklart strålande fina. Karoline i sin rosa dröm och Hanna som strålade i gult. Underbara, inte sant?

40 års festfint

Och tjusiga Malin!

40 års festfint

Men strålade allra mest och bäst gjorde nog födelsedagsbarnet i sin Stine Goya dröm.

40 års festfint 40 års festfint

En god vän är hen som kommer höggravid till trots (som hade BF dagen till ära!). Vet ingen som sportat det höggravida modet så bra och självklart. Om det blir en nästa gång är det här min stora inspiration.

40 års festfint 40 års festfint 40 års festfint

Kvällen var stekhet och underbar. Har sällan sett Malmö så i sitt essä.

40 års festfint 40 års festfint

Jag var glad och tacksam att få vara med om en sån fin kväll. I min gröna kjol.

40 års festfint 40 års festfint

Tänk att Malmö blev så mycket min stad till sist ändå. Det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet, tog mig lång tid att göra staden till min. Men när man är med om en sån här helt enastående kväll så är det inte bättre än att man blir lite rörd nästan. Livet vi lever alltså. Det är nu.

40 års festfint

Fick locka ut Lina, för att ta en bild så man ändå har ett minne när kvällen är klar. Det är lätt att stora kvällar ofta blir en besvikelse för förhoppningarna är så stora. Men ibland så slår dom också in. Som i lördag, när kvällen helt slukar upp en. Ibland är jag lite ledsen för vi inte har fler bilder från vår bröllopsfest. Men vilar i tanken att vi var helt närvarande. Fint ändå.

40 års festfint 40 års festfint

Jag tog inte ens med en tjocktröja. Vi lever tydligen i medelhavet nu och jag valsade hem mitt i natten barfota och danssvettig. Här är Hanna och Olivia!

40 års festfint

Färgskalan på gästerna alltså, antagligen stans snyggaste gäster.

40 års festfint 40 års festfint 40 års festfint

Världens bästa Malmönatt. Tack fina Lina för en strålande fest.

21
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Lina

Tack bästa Christin för bilderna! Tack vare dig var jag både i stunden och har ändå kvar fina bildminnen efter festen. Så tacksam för detta!

midis

Så fint att kunna ge det! <3 KRAM!

Wooow vilka bilder! Alltså man blir ju så glad av alla färger! Jag vill bara kasta ut allt som inte är illgult och rosa ur garderoben när jag ser detta! Vad fint att ni fick en så magisk kväll <3

midis

Jaaaaaaaa!!! Vad glad jag blir att höra det. Vill måla hela världen i färg. Kram!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.