2017-09-07

30 års presenter och när det är tanken som räknas

30 års presenter

Jag fick så himla fina 30 års presenter. Sakerna i all ära (okej, ska inte sticka under stolen med att det är kul), men tanken bakom -varje motivering när dom la dom i min hand gjorde mig så himla glad. Wilda skriver om det så himla bra här.  På festen blev jag på riktigt rörd. Kände mig sedd, uppmuntrad och helt igenom glad av alla rosa paket. Först ut var den här lyxiga lådan från fyra av mina tjejkompisar som ofta slår ihop sina kloka huvuden <3

30 års presenter

För att den var rosa och ett plagg med glimten i ögat, precis som jag gillar. Och jag som har testat mig fram med olika enklare scarfs har nu en riktig fin att slå mig fram med. Älskar när kompisar hänger runt halsen på mig. Bokstavligt talat. När vi hade namngivning för Algot fick vi tre amuletter med #algotärbäst ingraverat, eftersom jag gjorde det till en grej i början på min (privata) Instagram när Algot föddes. Så, så, så fint.

30 års presenter

Ett tips när man börjar använda nya plagg man inte är van vid är att kolla på produktbilder för att se hur dom stajlat det. Sett det här på Pinterest och Net-a-porters hemsida, så det testade jag direkt! Mycket fint! Ser framemot att svansa runder i London och Stockholm med den här i höst. Eller i Köpenhamn när jag ger tjejerna deras 30års present för den delen.

30 års presenter 30 års presenter

Och den här fina, handgjorda silverringen från SannaSilver! Som dessutom är vår kompis! Som mumlade något om att dom levt på en föräldrapeng i sommar och att …. stop och vänta! Spelar ju för det första ingen roll men sen att dessutom få något någon gjort och lever på. Så otroligt fint. Jag är väldigt stolt över mina kompisar. Alla har bara vuxit upp och blivit så himla… grymma. Sanna är föräldraledig nu, men scrolla ner i hennes flöde på Instagram för att se fler fina grejer!

30 års presenter

Fick choklad, biobiljetter x 3 och massa fint kompisgäng i höst. För det hade jag önskat mig mest.

30 års presenter

Andra förnödenheter i rosa, såklart <3

30 års presenter

Sen den här! Det är så otroligt gulligt när någon är nöjd med sin present, när dom nästan fnissar när man håller på att öppna den.

30 års presenter

Jag fattade först inte vad det var jag tittade på när jag öppnade lådan. En analog systemkamera!! “vet ju att du också tycker om att fotografera och tänkte att…” Så otroligt fint och generöst och fantastiskt roligt. Till och med en film och bruksanvisning med!! Så fint att få ha kompisar som ser och uppmuntrar ens intresse <3 Eller familj för den delen! Av Anton fick jag en två dagar fotokurs på Fotografiska i Stockholm i November och ett efterlängtat stativ av min mamma. SÅ HIMLA ROLIGT!!

30 års presenter

och dessa vaser från vår kompis Max.. “tänkte dom vore fina till dina blommor och stilleben”. 

30 års presenter

Rosa böcker, en om drömmar, en lång vas jag snart ska visa och en Picasso att skriva i. I huset ligger en badrock i den mjukaste bomullen från min lillebror och Helle. Och en djup hängmatta från Antons föräldrar som får mig att längta till sommaren igen. På soffbordet ligger två armband från Antons morbror och fru Anna med ett kort; “glad att ha dig i familjen“. Tänk va.

Det är visserligen bara sakerna som hamnade på bild den här gången, men tänk så fina tankar jag har att räkna med med mitt liv <3

0

Kommentera

Oj vilka fina presenter! Jag gillar verkligen färgmatchningen☺️🌸

Christin

Dom finaste! Ja, hehe, det var bra färgkombinerat 🙂

Cissi

Wow vilken fin scarf! Kul att dina vänner känner dig så väl 🙂

Christin

Tack! Ja men blev helt rörd över just precis det. Så fint!

Wow vilka hjärtvärmande presenter! SÅ avis på Fotografiska ju. Och alltså kan vi inte bara tajma det med en fikadejt? 😉 Den där boken “We have a dream” hade jag tappat från min önskelista. Den måste vara en dröm! Såg utställningen i våras och började gråta flera gånger om.

Christin

Amen ja ja ja ja! Vi är där fredag- måndag (lördag och söndag är kursen) och vill JÄTTEGÄRNA SES!!!!

wow, sååå mycket fint! scarfen är SÅ du och älskar för övrigt moët-stillebenet. hoppas du hade en magisk dag!

Christin

VICKY!!! Tack!! Så himla fint att se hur ens vänner tolkar en genom paketen. Så mitt i prick. Och rörande. Kram!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.