2020-07-19

3 x just nu

Dagens enda tysta timme är den mellan att Idun har somnat om och killarna inte vaknat än. Idag satte jag mig och kollade på korna. Jag gillar egentligen inte kor (är rädd för dem fast alla säger dom är snälla) men himla mysigt att ha dem som sällskap här ute framför huset ändå. Bidrar i alla fall definitivt till den idylliska stämningen.

Har haft vänner på besök och eftersom vissa var spontanare än andra så blev det nästan som om vi hade en liten fest. Vi var sex vuxna, sex barn och tre vattenpistoler. Helt underbart och helt galet. Men så efterlängtat. Detta stället kommer verkligen till liv när fler njuter av det. Kom fram till att det är baksidan med att hyra ut huset i juli som vi ofta gör (eftersom vi har resonerat att vi kan vara där mycket tidig vår & sommar + sen höst och få in lite pengar i juli istället) är att vi missar semestertiden då många har möjlighet att komma på besök. Få fundera på det till nästa år.

Sommaren är typ ett enda jämt intag av fika. Njuter av denna skål så länge jag kan. Tillsammans med sommarens favoritsandaler (näst efter den obligatoriska birkenstockbrännan) från Teva som jag dock köpte via &otherstories.

30

Kommentera

Lina

Alltså helt rätt att vara rädd för kor! Vi blev jagade av kor en gång uppe i fjällen och hade tur som hade bilen nära för dom gjorde ordentliga utfall.. Är livrädd och efter lite googlande så såg jag att det sker en hel del koolyckor varje år med aggressiva djur..

Men i övrigt, vad fint ni har det!! Och lyxigt! ??

midis

Är det sant!! Ska skriva ut detta och ha med mig när någon tycker jag är fånig, hehe. Tack!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.