2019-12-04

3 x burgundy

Kom äntligen för mig att testa detta nagellacket som jag sneglat på hur länge som helst. Tycker de gör underbara nyanser & färger och när vi var i Hornbæk slog jag äntligen till. Blev ett i burgundy som seglat upp som en favoritfärg på vinterhalvåret. Just detta är med lite skimmer i. Himla fint och enkelt att måla med. Ett lager räckte just i denna färgen. Bra betyg inledningsvis!

Och använder detta på kinderna och läpparna. Jag föll som en fura för Trinny på hennes sociala medier och när hon släppte ett eget sminkmärke så funkade hennes genuina och extremt snygga & välgenomförda marknadsföring like a charm. Rent proffesionellt är hon och hennes sminkmärke Trinny London mitt go-to varumärke i hur man drömmer om att få jobba. Och så funkar det extra bra för ….hennes produkter funkar! Ta-da! Rakt igenom bra alltså. Hennes match-2-me fick mig att testa denna kulören som jag aldrig annars använt. Nu använder jag den hela tiden, på vintern speciellt.

Och så kommer jag på mig själv att ta dra blicken åt samma färg även i garderoben just nu och i blommor. Blandar allra helst med någon nyans av rosa. Sen är det fint att blanda upp det – antingen med brunt-ish för en varmare känsla, eller blått-lila som i ovanstående bild för lite svalare kontraster.

25

Kommentera

Annika

Hej!
Är själv lite besatt av Trinny London, vilken lip2cheek är detta?
Jag har haft svårt med min hudton till match2me, men tror att min påminner om din, ljus som lätt blir röd av sol? Vad har du fyllt i? Och har du möjligtvis testa hennes BFF? Om ja, vilken? Nu matar jag en massa frågor men jag har inte stött på nån som använder hennes produkter innan! Och det är ju lite av en gamble då det endast kan beställas…

midis

Hej! Och förlåt för lite sent svar. Det är den dom kallar “munchkin”. Var ganska ovan för mig i början men nu älskar jag den, kanske det jag älskar mest med Trinny London, att de fått mig att testa andra färger? Jag fyller i att jag blir lätt röd, är alltid lite rödlätt nämligen. Jag tror jag har den ljusaste!! Jag gillar den speciellt på våren och sommaren. Liiiiite stark i doften för mig i början men annars bra produkt som jag köpt ett par gånger nu. Så kul med ett annat trinny-fan. Hehe. Mata på frågor! Svarar så gott jag kan. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.