2020-03-20

podsläpp och brynt smörbrownie

hej hörni
jag vet liksom inte vad jag ska skriva här inne
vad vill ni läsa om?
tipsa gärna i kommentarerna om vad ni vill att jag ska skriva om
ingen blir gladare än ja av det

igår släpptes äntligen podden
och jag känner mig stolt över det
den blev bra
all form jag gjort runt den blev bra
första avsnittet är perfekt att lyssna på i helgen medan man kanske bakar en kaka eller sitter ute i solen och tänker på något annat än världen

första avsnittet är med ingen mindre än Astrid Maya
ett perfekt snällt och inspirerande avsnitt
hoppas ni kommer gilla det
finns i era appar, sök på Skapat
eller så lyssnar ni här på spotify 

nu ska jag baka brynt smörbrownie från frida aka goda.grejer på instagram
den är otrolig
kolla ba här, baka den ni å
nu på direkten

glad helg på er

11

Kommentera

Ida

Allt kreativt blir jag glad av. Knasiga former, en idé, en färdig grej. Sen tycker jag det är bra när du skriver om hur läget är. Så bra med folk som är flera sidor av sig. Att man kan va sjuk och trött och frustrerad och samtidigt alldeles glad och ha massa kul snygga saker på g.

majadelborn

TACK, ja alltså känns viktigt att kunna va allt på samma gång. Högt och lågt. <3

Elin

Älskar allt du skriver om! Kreativa tankar, saker du köpt, sett på internet, vad du gör om dagens och outfits! Det är härligt när det blir personligt också. Typ som när du gjorde en recap på din utmattning! Fantastiskt starkt viktigt och bra inlägg <3

majadelborn

ÅH, tack för input, mer av allt det får det bli i bloggen! KRAM

Elin

Hade vart härligt att se mer om vad du gör eller inte gör nu när du är tillbaka i Skellefteå! Vet inte ett smack om den staden eller dit liv där.

Linn

Vad spännande med podden, ska lyssna i Göteborgs vårsol (flugor, myror å nässelfjärilar delar verandan med mig).

Från en utmattad till en annan hade jag velat göra om hur du tänker på vilodagar äna. Tycker själv det är så jäkla svårt med balansen o nu vill jag bara sy, rensa ogräs å jogga (haha det kommer utmattningen säga stopp till vem försöker jag lura).

Älskar din stil. Blogga på som du gör om det du skapar, har fyndat, har köpt i vanlig butik, vill sy, inspireras av etc etc.

Vilka poddar lyssnar du på? Plöjt många tv serier när du legat raklång (nej det är inte möjligt för alla ? i år har hjärntröttheten satt stopp för rörlig bild m ljus för mig men kan ff läsa böcker så jag gör det ist).

Kram!

majadelborn

Ja, hoppas du gillar den!

Tack för input, ska ta med och blogga om

KRAM <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.