2019-09-05

kan det va höstens bästa lunch?

För ett par veckor sen bjöd min kompis Moa mig på lunch. Tillika den briljanta @formationnorrland på insta, in å följ om du inte redan gör det! Hon lagade medan jag målade vårt projekt i hennes garage och skjutsade in lunchen i ungen. Vi gick ut och borrade ett par grejer och glömde eventuellt bort lunchen ett litet tag men det visade sig va den perfekta tiden för det hela i ungen för äggen blev perfekta.

Så igår lagade jag till mig å min kille.
Receptet är från början från Sofia Wood. (som allt annat jag äter, längtar mycket till hennes bok kommer). Jag minns när hon skrev om receptet i våras. Sen hade Moa blivit bjuden av hennes kompis och nu har jag lagat till min kille. Fan va mysigt med recept som vandrar omkring. 

Det är helt enkelt vitlöksstekt zucchini som jag bakat i ugn med ägg och fransk färskost.

Åts absolut med vanligt rostbröd.

Se så härligt!
Vi käkade det hela på dagens loppisköpta porslin. Känner mig lite less på att allt jag har hemma är mönstrat så lite enfärgat fick det bli.
Har dock också två fantastiska blåvita tallrikar som jag köpt på loppis i sommar som jag måste visa er. Men det får bli en annan dag.

Och här har ni receptet som alltså är Sofias men här publicerat hos hennes vapendragare Elsa

Insåg nu att det inte alls ska va vitlök i, men så gjorde jag och det blev gotttt!

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.