2019-07-16

svajigt inre kräver tryggt käk

HEj gänget.
Hur mår ni?
Jag mår helt ärligt sådär. Är så låg. Var länge sen det var så. Jag tror dock att det är ett ytterst tillfälligt tillstånd men dock lika jobbigt. Tror mycket beror på en jäkla förkylning. Så fruktansvärt rastlös jag blir. Det är nytt för mig. Innan jag blev sjuk i utmattningen så var jag aldrig rastlös tror jag. Jag gjorde alltid mycket saker men hade inga problem med att ligga raklång och se serier en eller tre hela dagar.
Men nu. Blir rastlös direkt. Det blev så tydligt nu när jag var tvungen att vila pga förkyld. Och mina senaste dryga fyra åren har jag ju gjort ingenting kanske 90 procent av min vakna tid. Inte varit rastlös.
Men men, om den här är något som hänger kvar efter utmattningen så är det ok. Får öva öva öva ba. Är ju ändå #teamraklång 4ever.
Men för att va snäll mot mig när det är svajigt så käkar jag snäll mat. Såhär såg det ut på min instastory igår men såklart också hemma i det riktiga livet.

Kan inte tänka mig något tryggare än just det här.
Falukorv å makaroner. 
Hade i alla fall nytvättat hår å bra svall igår.

Pysslar lite med pärlor också. Här ett E pga saknar min kille.

Hej hej HALLÅ från dagens outfit.
Klädde på mig, gick ner på stan för att lämna tillbaka en grej å köpa strumpor gick hem å bytte om till pyjamas igen ja. En strålande dag mitt i Juli :))))Fortsatte tema trygg mat med kroppkakor till lunch.
Nu ska jag försöka behålla position raklång i alla fall ett par timmar.

Vi hörs!

13

Kommentera

midis

du är bäst. i kämpet är det fina många gånger. Kram.

Linn

Trygg mat ❤️
Igår bar jag 4 olika outfits å 3 av dem var pyjamas. Det blev bäst så. Har varit trötter i 3 dagar trots att jag egentligen bara vill bada. Men det är okej. Idag nördade jag ner mig i kvällens fullmåne och mitt horoskop. Verkligen intressant, det hade jag aldrig fått tid till annars 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.