2019-07-15

KIOSKEN PIZZA & VIN

HALLOJ
Nu kommer ett tips som jag skulle säga att det vore värt för alla er Malmöbor att hoppa på tåget för. Om det nu vore så att det gick tåg till Piteå. Det vet vi ju alla att det ej gör. Ping Liberalerna :)))))
Men jag behöver inte hoppa på något tåg för att komma dit. Jag bor bara en halvtimme därifrån. Och torsdagens mål var pizza i Pite.
Vi gick på några loppisar innan och sen raka vägen till Kiosken Pizza & Vin och Pensionatet som ligger i stan. Jag har bara läst om det här stället. Följer på instagram osv men hade aldrig varit där. Men ALLTSÅ JA. Ligger dessutom i ett så så mysigt område. Kolla ba!

Började med att springa in i min instakompis Moa aka @formationnorrland vilket var så himla roligt. Längtar att ses igen.
Men vi var där för Pizza.

Å vilken pizza sen. OST OST OST å så otroligt god.

Halloj från en som har mer hår än huvud ja!

Vi ville inte lämna den härliga innergården så vi köpte vika och satt kvar. Men efter ett par timmar och en titt i butiken som också finns på samma ställe som säljer lokala designprylar så åkte vi hem!

Vem vill inte ha ett fat med minipaltar eller En samling hundar som ovan nämnda Moa har gjort?Kom hem med ett kopp å fat och två halsband från loppisarna. Sen var vi så trötta. Åt uppstekt raggmunk till middag innan vi spelade ett par vändor Yatsy och somnade tidigt.

Det var den torsdagen. En alldeles perfekt sådan.

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.