2019-07-04

ett stycke standardoutfit.

Tjabba tjena!
Här bjuder jag på två sjaviga bilder på min sommaruniform.
Jag gillar tanken på uniform. Eller kanske snarare en tydlig form på det jag har på mig för att slippa tänka på det. Ha ett säkert kort som det bara är att hiva på sig och sen är jag klar. I sommar är det denna klänning. Har denna i svart, en variant som är cremefärgad å de två från cos som är lite ordentligare. Jag kör med tevasandal i vitt eller svart eller gympadojor från adidas. Eller min stickade kjol. Så har jag det varje dag och så känner jag mig bekväm å jag behöver inte tänka mer på det.
100 % skönt tycker jag att det är!

17
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Erika

Ser så härlig ut, får man fråga var den är ifrån? Trevlig sommar☀️

majadelborn

JA! den är perfekt. Från HM! Såg en liknande idag på Carin Wester på åhlens också. som dessuom fanns i ljusblått!!

Sofi

Gillar också tanken på en tydlig form och tycker din uniform här var superfin! 🌟

majadelborn

Men precis, det känns tryggt, bra å smart tycker ja!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.