2019-07-02

isboden – bäst i stan

HALLOJ å gla lördag!
Idag har varit en riktigt toppendag och jag tänkte visa precis vad jag gjort. Inledde med frukost. Har käkat samma sen jag kom hem. Turkisk yoghurt som jag blandar med vaniljpulver och limeskal. Idag bara vaniljpulver. Toppad med valfri frukt och idag även lite granola. MUMS är det + en havrecappuccino. En riktigt höjdarfrulle. Sen när frukosten var uppkäkad vaknade min mamma som varit bortrest hela veckan och då satt vi och planerade bakning och kollade på lampor. Jag vill prova dessa bullar från My Feldts bok. Låter och ser otroligt goda ut! En kopp te på det. Sen satt jag kvar vid datorn i pyjamas tills mamma sa ”du vet om att klockan är halv tolv va?” Trettio minuter senare skulle jag vara på lunch i stan. Jag lämnade huset inom fem min men blev ändå lite sen. Skulle träffa min bästis. Uppvuxen med den här! Gulligare får man leta efter.
Vi skulle käka lunch på nyöppnat ställe i stan. Isboden. Hade läst lite om det och tänkte att det nog skulle va bra. Och OM det var. Vilket ställe. Bäst i stan!

Ligger i en gammal timmerstuga från 1802 och var så mysigt. Med otroligt trevlig servering ute. Och mysigt inne. Här ser det tomt ut. Det var nästan det när vi gick, när vi kom var det fullt överallt. Men vi fick tag på ett bord inne!

Bra meny!
Jag käkade räkmackan! Som var så god. Majo me VBost underst. Kan inte bli annat än bra. Kanske godaste räkmackan jag käkat. Agge åt en baguette som också var TOPPEN!Fint även på toan! Ja i klänning från COS. Till å me toapappersförvarningen var mysig. Ingen lunch är en redig lunch utan att avslutas med chokladkaka med fudge i strl stor. Å en kopp delkaffe. Kakan va skitgod och tänker åka tillbaka snarast och käka en till. Även prova deras glass som såg ut att va riktigt god. Eller kanske äta strömmingen. 
HEJ HEJ gla å nöjd efter toppenlunch!

Sen badade vi. Jag och min pappa tävlade om vem som kunde gå på händer längst. Sånt som vuxna gör. TACK Å HEJ
mvh vuxen i pool.

15

Kommentera

Alltså Isboden, denna glitterbubbla till plats <3 SÅ glad över möjligheten att hänga på en sån plats. Älskar allt från menyn (så bäst när det varierar så i storlek så en kan äta sig mätt oavsett hungernivå) till den lummiga gården och återbrukade inredningen. Hoppas verkligen du får njuta av glassen snart, jag åt den med blåbär, kakbitar och lemoncurd på mitt första besök och den var mmmmmm.

Kanske springer vi på varandra där!

Agge

<33333

Matilda

JÄVLAR vad snygg i klänningen!!!

majadelborn

men gu, TACK

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.