2019-06-25

PSYKSJUKAN OCH BRODERI – tack för allt

Jag ska lägga ner mitt projekt ”psyksjukan och broderi”. Det började som inget annat än ett utlopp för mig att göra något som jag inte blev sämre av i utmattningen. Göra något av hur jag mådde. Få mina dagar att gå samtidigt som det hjälpte mig att ta tillbaka citaten jag fått höra och göra dom till mina. Dom slutade göra ont efter att jag broderat dom.
Det hela blev ett instagramkonto. Sen började det växa. Vi blev fler och fler där inne som mådde dåligt. Som delade med sig. Som hjälpte varandra.
Svt uppmärksammade.
Lokaltidningen.
Sen blev det ett stort reportage i Expressen.
Fler följare.
Fler kompisar för mig som kände igen sig.
Jag har haft sånt utbyte med alla er som hängt där med mig.
Stöttat och tröstat. Hjälpt till och hejat.
Sen kom Hemslöjd.
Aldrig har jag varit så stolt över mina broderier som då.
Att få dom där uppslagen i Hemslöjd var värt så otroligt mycket för mig. Jag blev så jävla glad. Och stolt.
Stolt över att jag skapat detta. Över att broderierna är fina och omtyckta. Över att jag har pratat om utmattningen och fått fler att inte känna sig ensamma och kanske några att våga berätta om hur dom mår. Det har varit fantastiskt. Men nu tar det slut. Eller jag lägger det på is. Nu mår jag bättre och då vill jag fokusera på annat. Jag vill komma tillbaka från den här utmattningen och inte jobba med något som har med den att göra.
Jag vill gå vidare på riktigt.
Det här kanske inte är slutet för alltid.
Jag vill kanske göra något med dom sen. När jag är helt frisk.
Vi får se.

Men för nu är de slut.

Det betyder också att det jag tänkt skala upp och utveckla ska istället avvecklas. Så allt ska säljas.
Nu finns allt till salu.
Vill man köpa ett broderi så får man kika in på instagramkontot psyksjukanochbroderi.

Nu vill jag bara säga tack.
Tack till alla ni som följt och delat med er. Ni som pratat med varandra i kommentarerna. Ni som sagt fina saker till mig och varandra.
Hade inte velat va utan något av det. 

TACK

20

Kommentera

Linn

Du är så oerhört grym som kommit så långt. Jag beundrar det verkligen och det är skönt att ha dig som måttstock att det blir bättre. Tack för allt du delar

Åh, vilka vettiga tankar i detta inlägg. Det är eventuellt någon märklig stolthet jag känner över att du inte går den utstakade vägen (skala upp! profitera! kötta!) utan vänder på klacken och stänger ner. Så himla skönt steg att ta! Befriande på något vis? Är stolt över att vara din internetkompis!

majadelborn

TACKKK, jag känner faktiskt också så. Jag är sjukt stolt över att jag stänger ner. Hade verkligen tänkt skala upp men det känns inte rätt. Så befriande.
Å om jag är stolt över att va din internetkompis!! HELA TIDEN

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.