2019-06-15

sommarmiddag och jordgubbar

HEJ KOMPISAR!
Nu ska vi kolla på en av dagarna i veckan!
En jobba inget alls dag. Utan istället försöka vila och träffa min lillebror.
Jag har svårt att se att jag faktiskt jobbar nu. Att jag jobbar med projekt som kanske kommer bli något i höst. Att utveckla det jag vill jobba med. Att testa. Prova något nytt. Men det kan vi prata mer om i ett annat inlägg. Nu ska det handla om en vanlig dag.
Jag började med frulle bestående av mest jordgubbar. NJÖT om ja säger så 

Åt i soffan ja. Och såg Greys Anatomy. Hela förmiddagen. 
Klädde på mig mitt favoritplagg – den stickade kjolen och drack kaffe.
Lämnade inte soffan nej.

Sen ut på stan för min lillebror skulle köpa grejer.
Det är kanske det roligaste jag vet. Jag får gå på stan och va smakråd åt någon annan som shoppar. Det är roligare än att själv köpa grejer! HEJ HEJ HEJÅkte sen raka vägen till Kvantum för att handla middag.
Jordgubbar å snyggt golv. Behöver inte mer för att va nöjd. Planen var sill å potatis.
Blev lite mer.

Allt somrigt å gott ja kan tänka mig. Färskpotatis, kallrökt lax, sparris, sill, gräslök, parmesanmajo (TIPS TIPS – så jävla gott till allt) Mmmmmmmmm

Sen hade mamma gjort efterrätt. Jordgubbar, rabarber tillagade i sockerlag i sous viden å creme fraiche. MUMS

Det var det.

HEJ HEJ

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.