2019-05-13

Tre keramiker och ett konstgalleri

Jag tänker mycket på konsumtion.
På att handla bra å hållbara grejer.
På att det inte alltid handlar om att sluta köpa saker utan att köpa saker på ett annat sätt.
Sluta handla massproduktion och istället handla småskaligt och lokalt.
Så därför tänkte ja ha en återkommande grej här på bloggen att tipsa om formgivare, designers, konsthantverkare som jobbar med och gör fantastiska grejer i framförallt Sverige men även en å annan dansk slinker nog in. (jag bloggar ju på en plattform baserad i Malmö å då är ju det danska i allra högsta grad lokalt.)

Jag tänkte att det första inlägget skulle handla om The Ode To. 
Ett online galleri som säljer skulptur, konst och limiterade konstprints.
Dom har funnits i ett år och jag älskar deras koncept.

Jag tänkte att vi skulle kolla närmare på tre av keramikerna som finns inne hos dom.

LISA HELLRUP 
Lisa hittade jag på instagram för väldigt länge sedan. Jag skulle säga att hon är en av mina instakompisar. Tycker så mycket om allt hon gör. HÄR finns Lisas instagram om du vill se mer. Älskar hennes stora svarta skulpturer som finns där!

FANNY OLLAS 

Jag har följt Fanny som gör dessa otroliga skulpturala vaserna ett tag och alltså jag ÄLSKAR dom. Lekfulla i otroliga färger. Står högt på önskelistan ja! HÄR finns Fanny på instagram om du vill se mer.

TOVE TENGÅ

Kände sån samhörighet när jag såg dessa för första gången för ett par veckor sedan. Jag jobbar ju med och gör knutar ja med och kände direkt ett sånt ha begär av dessa. Så otroligt fina. HÄR finns Tove på instagram om du vill se mer.

4
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Älskar dem!!!

majadelborn

Tack !!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.