2019-08-21

Färgexplosion kring det dukade bordet – Svenskt Tenn!

Vilken fin kick av energi jag fick av helgens 2 dygn i Stockholm. Vänners fantastiska kalas var det egentliga syftet med storstadsturen, men vi passade på att maxa med sånt vi gillar som mest då vi kommer till vår gamla hemstad- min käre man & jag. Och tanken slog mig ofta, så okomplicerat, effektivt & snabbt det kan vara att hitta på ett och annat utan 4 barn i sällskap, men visst var det lite tomt utan dem…

Inte ett Stockholmsbesök värt att nämna utan ett besök på Strandvägen 5, närmare bestämt på Svenskt Tenn

Jag tror jag hade ungefär 3 minuter på mig att besöka butiken med stort B, men jag hann insupa fullt tillräckligt med sinnesbilder att ta med mig hem. Här är man sedan länge fena på heminredning, tyger & diverse ting för dekoration av hemmet, och inte minst omtanken kring det dukade bordet. Skulle vilja säga generöst stilrent, färgsprakande, elegant men ändå enkelt. Besöket som ger känslan av att man gärna vill ta med sig rubb&stubb hem i kappsäcken.

Så här såg det ut vid Svensk Tenn´s bordsdekorationer en sensommardag i kräfttider, precis NU!

Låt väl smaka..

I te-salongen går det utmärkt att njuta av Nybrokajens vy, varma småscones, kylt bubbel, smörgåsar, diverse bakverk & Estrid Ericsson´s egna te-blandning om jag inte minns fel från mitt förra AfternoonTea besök just här!

Det var det hele, fint eller hur!? Häftig variation av tyger, mönstrat & enfärgat, de olika materialvalen för tallrikar, bestick, ljusstakar, underlägg etc, maffiga säsongsbuketter, såväl en större på bordet, men även en alldeles egen liten blomma i vas vid sitt egna kuvert och handskriven bordsplacering. Så rätt!!

Kan varmt rekommendera återkommande besök här, det ger garanterat inspiration & lyckorus oavsett årstid!

Kram Louise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.