2020-08-30

Gör en vindrink

 

Än har inte hösten tagit över, solen steker mellan molnen och balkonglivet fortsätter även om pelargonen kanske blir utbytt mot lila ljung. Du har i alla fall flera chanser kvar att dricka vindrinkar som matchar solen. Här har ni tre sommelierer som blandar ut vin (gud förbjude) med allehanda blask.

 

Vill du följa mina, Ida och Ellinors vinskolor så följ Grapewild på Youtube och Instagram. Det kommer mera…

Här hittar du avsnittet om Pet Nat!

 

3

Kommentera

Amanda

Hej!
Såg att du inte var något stort fan av ”Love you bunches” men att du hade andra liknande bättre varianter. Kan du ge några tips?? Gillar lätta, röda fruktiga viner i den stilen så vore fantastiskt fint med fler tips från ett proffs!!

Många kramar

Karin

Hej Amanda. Absolut. Jag skulle rekommendera viner från området Beaujolais. Sök gärna i min blogg. Har skrivit ett helt inlägg om dessa viner Gjort på de van Gamay. Sen har du Barbera som kan vara lätta men lite tuffare än saft. Pinot Noir har låga tanniner (strävhet) och upplevs också som ett lättare elegant vin. Men det mycket juiciga skulle jag kolla unga Beaujolais.

Amanda

Tack för svar Karin!!
Ska börja kika runt i din blogg genast 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.