2020-07-19

Ett skvatt om Pet Nat – Vinvideo!

I början av sommaren körde jag och två underbara, roliga och bra tjejer Ida Svensson och Ellinor Lindblom Mohlin igång med vinvideos på Youtube och Instagram under vinnamnet Grapewild.

 

 

Planen var att köra ut varannan vecka men oj vad det kan komma saker emellan ibland. Vi har dock släppt två avsnitt av det nya och bästa SLOW TV (visst måste detta vara det nya) där vi snackar vin och druvor på ett helt opretentiöst plan. Som en podd fast video. Kolla in vårt första avsnitt om Pet Nat. Ett bubbligt sommarvin som är det perfekta alternativet till champagne när du vill vara lite mer funky och lättsam.

 

 

Kanske skrattar du, kanske känner du att vi är kompisar, kanske lär du dig något. Klart är att jag hänger med två duktiga tjejer. Ida har varit sommelier på den trestjärniga Maemo i Oslo och är nu restaurangchef på Weinbergs hotell, och Ellinor är inte bara höggravid och spottar i våra videos, hon har varit restaurangchef på Daniel Berlin, sommelier på Västergatan och driver nu SPILL tillsammans med sin man. En restaurang som fått massor av internationell press för deras initiativ att laga mat på överblivna råvaror på restaurangen.

Vi kommer fortsätta att göra vinvideos för alla som gillar vin och vill hänga med oss.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.