2020-05-30

Första utekvällen i kvällssol

Nu börjar dom hörrni. Sommarnätterna. Som vanligt jobbar jag dygnet runt i maj, alla vill ha klart allt innan sommaren och så varvar jag det med födelsedagar och de första sommarkvällarna i klänning utan strumpbyxor. Jag firade in helgen och den första uteserveringskvällen med mina nära vänner Veronica och Lina på L’enoteca. Så ljuvligt det var.

Långa samtal, ett par nya skor från Miloii i väskan och ett naturligt Syrah från 2015 på bordet. Alltså jag bara måste slå ett slag för detta vin! Det heter Mas Zenitude – Zenit är från importören Allegresse och jag provade det under vår vinprovning och filminspelning som du kan kolla in på här på Grapewild. Jag visste inte igår att det var samma vin jag fick på bordet i dekanteringskaraffen men det var så otroligt bra så jag var tvungen att springa in innan vi gick och fråga vad det var för Syrah. Walla. Vinet jag en gång provat och tyckte var så bra. Så idag gick jag in och beställde tre flaskor från fanwine.se som kör det direkt hem till dörren. Vilken grej!

 

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.