2020-05-13

Sneak peak till vad jag gömt mig med

 

 

 

Man kan ju undra var jag blev av. Det undrar jag själv med. Efter en viss dvala och oro efter semestern där det kändes som alla kunder stod på tå och höll andan (ungefär som man gör under en jävulsk krystvärk om någon kan relatera och allt det där om profylax flugit ur rummet) så drog det igång med buller och bång. Som vanligt är det så att när det är lite mindre att göra för mig sätter jag igång egna nya projekt. Och plötsligt står jag där med massor av uppdrag och mina egna projekt och får jobba kvällar och nätter. Men så är det väl så jag är. Blir uttråkad när det är för lugnt och kan inte alls finna ron i att se serier i maraton, utan vill ha gas. Just nu håller jag på att ta fram filmer med några andra sommelierer vilket är superkul för jag gör det med härliga tjejer. Jag skapar innehåll för Grapewild som ni ju bara måste följa, och jobbar med så många olika projekt för mina kunder som jag är glad fortsätter trots dessa tider och så lite livet på det. Det ska i alla fall bli himla kul att lägga upp våra filmer här snart. Och kolla in denna sneak peak på bilder som jag gjort tillsammans med Lina Arvidsson, fotograf, Jenny Katura stylist, Sanna von Gertten AD och med kläder från Kajsa Magdalena Style for rent. Snart på en plats nära dig.

Jag tycker det är så himla härligt att vara omgiven av proffsiga tjejer. Jag känner andra kvinnor inom mat- och event som jobbar konsekvent med att fokusera på att anlita kvinnor och jobba med kvinnor. Vill man förändra en bransch är sättet att gå fram. Och inte skylla på att de inte finns. Om tjejer ska få ta plats. Måste vi ge plats. Och det måste börja med oss.

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.