2020-04-09

Påskens perfekta cocktail

Vad passar bättre att starta påsken med än en cocktail som prickar alla färger på påskbordet. Illgult, pasteller och vårigt. I mitt förra inlägg tipsar jag om dryck i påskhelgen. Nu serverar jag några cocktailfavoriter från mig till din påsk.

Mezcal Sour
Den rökiga tequilan Mezcal från Mexico, gjord på agave, är en klar coktialfavorit hos mig. Här gjort som en sour yum yum och så vacker på bordet. Som ett ägg i cocktailglaset. Tycker den passar påsken perfekt. Här hittar du receptet på Cara Cara Mezcal Sour.

Lila och viol
En av mina absoluta favoriter är den klassiska Aviation med violsmak. Lila är en så fin färg att sätta på påskbordet och den passar helt perfekt nu när violerna blommar i rabatten.
Den nedersta drinken är en mezcaldrink på viol och lavendel och receptet hittar du här.

 

Citron & Camomille Cocktail
Sätt vårens små söta blommor på bordet. Citron och camomille i en drink. Jag vet inte vad jag går igång på mest i det här receptet. De äckligt snygga bilderna eller smakerna. Recept och bilder hittar du här. 

 

Apelsin Spritz med Riesling
En apelsin spritz med timjan och Riesling. Helo. Älskar att blanda matens kryddor med drinkens frukt och skapa den perfekta pre dinner drinken. Ska jag vara ärlig är det aldrig jag som blandar drinkarna hos mig även om jag jobbat som bartender, eftersom jag har en drinknörd i hemmet. Men jag vet vad som gör sig innan maten. Säg hej till denna påskgula läskande sak. Tyskt recept.

 


Blodapelsin Mimosa
Vem gillar inte bubbel och frukt liksom. Så vackra och en lycklig start på en påskig dag. Här hittar du receptet.

 

 

 

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.