2020-01-22

Prova vin med mig – Vårens vinprovning

Tjoho. Nu har jag bestämt mig. Kommer inte ”bara” läsa kart sommelierutbildningen i vår på Vinkällan utan även ta internationellt diplom WSET 3. Vem vet vart det kan leda. Men kul är det! Och förfrågningarna om vinprovningar har börjat trilla in. Med det sagt, jag skulle älska att göra vinprovningar för dig och dina vänner. Jag kan sy ihop det mesta. Vin i kombination med mat, vin från någon speciell region, naturvin, bubbel eller vad du än vill hemma hos dig eller någon annanstans. Inbäddat á la JWHF förstås. Det vill säga färgglatt, lättillgängligt, kul och inspirerande. Långt från torrt och högtravande. Vin är kul och för alla. Hör av dig om du är sugen! (mail hej@karinericson.se)

 

När jag började läsa vin var jag bara sugen på att lära mig mer om något och utvecklas. Faktum är att jag googlade allt från jurist och civilekonom till vin. Och tänkte, att vin gör ju livet lite roligare i alla fall. Och kanske kan jag använda det i kombination med min yrkeskunskap inom marknadsföring och att bygga varumärken. Det roligaste är ju tt det inte finns en färdig väg. Utan den bestämmer jag själv.

Och i vår har jag även flera andra roliga grejer på gång. Ni kommer få hänga med.

24

Kommentera

Whoop whoop!

Jaaaaaa så bra!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.