2019-10-29

Klädd för Dia de los muertos

I helgen ska jag på fest. Mexikansk tema fick jag veta och stod och höll i en mexikansk hatt i en butik när ett sms dök in och upplyste mig om att vi ska fira Dia de los muertos.

 

 

Det var ju tur. För då ska man klä sig inför dagen då man firar de dödas återkomst med mat och mezcal i Mexico. Hoppas jag i alla fall. För Mezcal är en av mina favoritingredienser i drinkar. Det är som en rökig tequila som gör alla drinkar intressanta. Omar  du inte provat har de en eller två sorter på Bastard vet jag, säkerligen på C/O bar och otippat på Social Eatery Taquería som jag i övrigt inte kan rekommendera för annat än after work.

 

Men det viktiga – vad ska jag ha på mig och kommer jag lyckas sminka mig själv så här? Så fint ju!

 

11
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Emelie

På Eatery Social har de faktiskt en av världens bästa drinkar, Tequilini. Mycket god var den:)
https://www.expressen.se/allt-om-resor/en-av-varldens-basta-cocktails-gors-i-malmo/
Men håller med dig om att middag kan man äta nån annanstans, inget speciellt. Tycker inte riktigt om miljön heller. Åker hellre upp för drinkar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.