2019-10-28

Beyond us – gaddad och glad

Träffade  mina kollegor från Just wanna have fun och andra sköna bönor på invigningen av Beyond Us – en mikrogalleria vid Södertull. Och vilket härligt ställe. Det skulle jag kunna säga för att det bjöds på bubbel, desserter och tatueringar. Men jag säger det för att det var härliga färger, kreativt och roligt nytänkande. Alla varumärken kommer in som en pop up och stannar i tre månader, sedan kommer det in ett nytt. Och vid öppningen nylanserades gamla mossiga Svea med en helt ny sjukt snygg kollektion med att-dö-för sneakers och en knallrosa puffjacka som jag stod och smekte med handflatan.

Inredning, choklad, träningskläder, café, träningsstudio, kontor och uthyrning av festkläder. Jag hoppas att detta lyckas för waw vad modigt att öppna ett sådant ställe. Heja tjejerna bakom detta. Och där stod jag mitt emot en av de modiga grundarna Frida och sa ”jag känner igen dig”. Det visade sig att hon är min gamla danselev.

 

Mat från Spoonery, desserter från det egna caféet och Appassimento från Systembolaget. Skoja att jag behövde nämna det. Om någon missat att de har monopol på att sälja vin i Sverige. Märkligt när man säger det högt faktiskt. Men det är ett annat inlägg. Och så dukning och arrangemang av min kära vän och kollega Sanna von Gertten och Christin aka Midis. Ändå fint att få lite uppmuntrande middagar på vägen i sitt bloggande. Blir glad av få vara bland detta gäng roliga kvinns.

 

 

Träffade fina Åsa som jag jobbat med och som driver Hej Mitt hem och så gaddade jag mig förstås. Why not liksom. En diamant. Av Simon Diamant. För att min son säger att jag älskar diamanter och vin. Det låter som en dyr mamma.

 

 

Alla snygga fina bilder i detta inlägg är tagna av Jenny som för övrigt hade en helt makalös byxdress från Kenzo på sig som jag ville äta upp. Eller i alla fall äga. Alla de fula bilderna har jag tagit med mobilen kataching.

13

Kommentera

bs

jag känner igen tjejen med gul klänning bredvid dig, vem är det?!

karinericson

Hej! Tjejen i fina gula klänningen heter Caroline Vass – hon driver en matblogg under carolinevass.se 😀 Kanske därifrån?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.