2019-09-19

Next is Now – ät för framtiden

 

Nästa vecka är det dags för nästa Next is Now. Ett superviktigt event som Orkla food solutions står bakom, om hur vi kan förändra framtiden genom vad vi väljer att äta, hur hur industrin väljer att agera. En dag som tar upp frågor med målet att komma fram till konkreta lösningar. På scen finns experter, matkreatörer, forskare. Och jag står som moderator tillsammans med Lovisa Madås från coola AGFO!

När: Ons 15/9 kl 9.30-15,30
Var: Slagthuset Malmö
For free! 

Sista anmälningsdag är imorgon fredag: Anmäl dig här! 

Här läser du även om dagens program och dagen talare. Det kommer bli så roligt, spännande och intressant och så länge platser finns kvar är alla välkomna. En dag för dig som jobbar med mat, inom restaurang, storkök, på skola eller sjukhus, som odlar, som forskar. Eller på annat sätt jobbar genom maten.

 

 

”Med hjälp av experterna i branschen har vi tagit reda på hur nästa generations ätande kommer att se ut. Utifrån deras kunskaper och våra egna omvärldsinsikter ser vi åtta tydliga trender som vi samlat under Next is Now – ett förhållningssätt framtaget för att vi tillsammans med er vill ligga i framkant när det kommer till framtidens matvanor, hållbarhet och industrins bidrag”.

”Under vårens releaseevent öppnade vi upp dialogen, lyssnade till experternas fakta och samlade in era åsikter kring den hälso- och klimatproblematik vi alla står inför. Alla är överens, alla måste äta mer hälsosamt och hållbart, men hur når vi dit?

Vi låter nu experterna möta kockarna, industrin möta det småskaliga, innovationerna möta traditionerna – möta DIG. Detta i tre viktiga cookalongs. Tillsammans kan vi som jobbar med mat göra stor skillnad på riktigt. Nu”.

 

 

 

3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.