2019-07-19

Valencian hang over

 

Hej mitt i sommaren. Jag har just kommit hem från 7 dagar i Valencia. Semester kan tyckas men det känns som jag varit dyngrak på tre dagars festival i Roskilde där jag blivit mulad av gyttja och fått tinnitus av att stå längst fram på konserten och hoppat så hjärtat slagit trippeltakt. Jag har helt enkelt varit på semester med ett helt gäng barn. Och vill nu ha semester från semestern. Jag sov till elva och kom upp ur sängen klockan tolv idag, fast jag hade tänkt gå på ett PE One pass på Nordic Wellness klockan 07.00. Tillåt mig skratta. Har du varit på semester med tre femåringar någon gång? I en lägenhet i 35 grader? Jag säger dig, det är ingen lek. Idag ska jag ha vuxentid, äta ostron (äter man det ens, man snarare sväljer det va?) dricka bubbel och gå ut på lokal. Det kommer kännas som rena lugnet efter den tornado jag just genomgått. Det må för övrigt låta som jag haft det hemskt. Det har jag inte. Det har varit både roligt, ljuvligt och galet. Och jag kommer så klart med en rapport om staden, maten och drycken.

Beso Beso

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.