2019-06-14

Missade smoothie-målet. Igen.

Ibland får jag ett infall. Jag måste göra smoothie. Självklart har jag både juicepress, mixer och smoothiemaker hemma. Som jag inte använder. Jag har även tre böcker i ämnet. Ändå är det samma recept jag alltid kör. Frusna jordgubbar, hallon, blåbär, banan, mjölk och vanilj. Vi pratar om att jag har kört detta recept sedan jag var 13 år gammal. Jag kanske borde gå vidare. Jag är ändå matkunnig. Och så pass hälsosam att jag balanserar upp mitt storstilade ätande med många timmar i gymmet. På scen och med PT.

Så spanade jag in Anna Marias Smoothierecept och ursnygga bilder och blev pepp. Skrev en inköpslista inspirerad av detta och köpte saker som jag aldrig ens uttalat i min mun. Som Planty YogOat och Alpo Mild. Fann att dessa stod i laktosfria hyllan. Självklart. Där är jag inte bevandrad mer än Oatlys gräddalternativ som jag köper för att jag kan krydda bort den fadda havresmaken i mat och det är nyttigare än animaliskt fett. Det andra jag brukar använda är kokosmjölk, kokosvatten och mandelmjölk. Det är så långt jag kommit i min evolution. Men nu skulle det göras smoothiebowls.

Helt pepp var jag. Det var inte min femåriga son. Nu har det gått en vecka och jag måste kolla datumen på de där produkterna. Det blev inge n smoothie denna gång heller. Men det var en bra och härlig ambition. Och jag kan ju alltid gå tillbaka och titta på de fina bilderna. Sen kan jag gå och köpa en smoothebowl på Lotta Love om det kniper.

8

Kommentera

Li

Tack för tipset om smoothiebowlstället. Får man plats med barnvagn där och finns det sköna stolar att amma i? ?

karinericson

Hej vad kul du gillar. Det kan nog vara lite trångt med barnvagn där, men sedan finns det gott om sittplatser längre in där du lätt kan sitta och amma! Från en som ammat många gånger på restaurang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.