2019-06-12

40 års fest – The tårta

Och så tårtan då. Från min favorit Joel Lindqvist. Vinnare av dessertmästarna som startade fina Mat & Chokladstudion i Malmö. Joel gör vackert sött och bra sött på bra råvaror. Om du inte provat hans glassar från Nordic fauna Ice Cream så gör det. Naturliga glassar som är som Joel, det vill säga hittar det goda i naturen. Joel har lärt mig många sätt att söta saker på än raffinerat socker och jag ska inte lova att alla hans bakverk är nyttiga. Men de är garanterat nyttigare och lyckligare.

Denna på en rå botten av nötter och kolakräm, fluffig fromage, rabarber och fläder och ett knallrosa täcke. Titta så fin! Joels tårtor är fluffiga, vackra och nätta i smakerna. Som en liten pick-me-up efter en lång sittning!

Väl bekom.

7

Kommentera

Li

Så vacker och smakerna lät ljuvliga ihop, mums!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.