2019-06-07

Little Italy uppstår i Limhamn

Det är fredag. Hela veckans jobb, studier eller vad du än gör om dagarna ligger som en tung säck på axlarna och äntligen äntligen får du landa i soffan och dricka vin. Vad snackar jag om. Du var säkert ledig igår. Och kanske också idag. Oavsett är pizza alltid gott. Och pizza av en av vinnarna i Mästerkocken är extra gott. Tro mig. Om du inte testat Sandra Mastios galna pizzor gör det. Ingen toppar dem som hon. Vedugnen går het i Limhamn. Och det är ständigt fullt.

Titta så urgullig liten hamn. Med den utsikten och små fiskehoddor i bakgrunden kan du slå dig ner på uteserveringen, eller värma dig inomhus med Nebbiolo i glaset och kanske en pizza med jordgubbar på, citronzest eller rädisor?!

Okej det är nästan en vespa som står utanför. Det är nästan italienskt. Sandras man är Italienare, ungarna pratar förmodligen italienska och sidan om har det faktiskt öppnat en italiensk gelatteria. Det kan start kallas Malmös Litte Italy om det får fortsätta.

Det var så satans gott och vi drack så mycket vin att vi råkade beställa en resa på sittande fot, jag och min vän. Det blev dock inte Italien utan Spanien.

Limhamns glassmejeri bjuder in till fika i söta lokaler på kajen. Gelato gelato gelato hyperlocal! Glassen smakar så ren och naturlig med tydlig smak av äkta hallon direkt från busken, och hasselnöten är mjuk och len och rund i smaken. Mums! Kaffet var helt okej för att vara en glassbar och de hemgjorda gräddbullarna mums för mammor till energiska barn.

 

14

Kommentera

Sjukt likt en vespa ändå

karinericson

Exakt. Adderar till känslan av Italy.

Och detta har jag redan sagt men igen: din header är den snyggaste nånsin

karinericson

Oh tack Jenny !!!

Kim

Varför har ni ingen pizza med kött ?

Anna

Little Italy har redan uppstått på Limhamn 😉
https://little-italy.se

karinericson

What, är detta nytt? Har helt missat och måste spana in. Såg himla fint ut på instagram ju.

Anna

Ja det är väldigt nytt. Inte helt lätt att hitta dit. Ligger lite gömt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.