2019-04-26

Crush on Noir sommarsallad och tjejsnack

 

Idag när jag cyklade från Limhamn till ett möte fick jag sms om jag ville äta lunch i solen på Noir. Jag hade en lunchlåda med mig i väskan och svarade förstås utan att tveka, Ja! Sol + Noir + kompis får vilken lunchlåda som helst att ryka på foten. Vid lunchtid är Noir soldränkt och alla stolar är placerade ut mot gatan som gjort för folkspan och att lapa D-vitamin. Något som matchar en fin ny sommarsallad med serranokrisp, ägg och inlagda kronärtskockor och vårig bubbeldryck med citron. En perfekt lätt lunch enligt mig som avhandlades på bästa vis med uppdatering om det senaste. Och vad skönt det är med kompisprat. Vad vore dagarna utan det.

8

Kommentera

🧡 Precis så.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.