2019-03-10

Crush on ex omelette

Bild: Olive Magazine

Varje gång jag försöker göra en omelett tänker jag på mitt ex. Det vill säga en typsik söndagslunch då jag inte orkar göra annat än ägg. Omelett är det svåraste jag vet. Jag lyckas aldrig. Den blir torr, eller vidbränd och inte krämig. Det är konst. Jag försökte studera hur han gjorde. Samma ingredienser. Ägg och mjölk, en gnutta salt. Topping efter kylskåpets humör. Men han måste ha ett särskilt handlag. Tanken ”han var ju så braaaaa, varför funkade det inte” uppstår till synen av mitt torra gula tefat till lunch. Kan man vara ihop bara för att få perfekt gjord omelett? Ja när det är söndag och klockan-tolv-hungern slår på tror jag nästan fanken det alltså.

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.