Sponsrat av Folkuniversitetet

2020-10-29

Tack för den här gången Folkuniversitetet.

Min utbildning i bokföring med Charlotte på Folkuniversitetet har nu nått sitt slut och jag kliver ut på andra sidan något lite klokare, redo att bokföra.

Ännu en gång imponeras jag av Folkuniversitetets förmåga att möta ett behov eller efterfrågan. Första gången var för tio år sedan när jag skulle bli modedesigner och gick en kurs i klädsömnad. Under kursens gång uppstod ett behov att kunna teckna mina kreationer, att Folkuniversitetet kunde möta mina önskningar med en då befintlig kurs i sitt utbud imponerade. Tio år senare tar jag en ny riktning i karriären och inser att jag behöver kunna bokföra mina transaktioner. Folkuniversitetets svar den här gången blev deras baskurs i bokföring följt av individuella undervisningstimmar.

Jag vågar lova att de kan skräddarsy på det här viset för er också. Står ni också inför en ny karriär? Hade något av detta kanske passat dig? Vill ni börja med en kurs får ni 10% med koden JWHFkajsamagdalena när ni bokar.

Med bokföringskurserna avslutade börjar jag nu direkt bläddra i det digitala kursutbudet som om det vore det glossigaste modemagasin. Kanske skulle jag lära mig mer om detta:

  • Att klä om möbler, jag har ett gäng på vinden som hade behövt lite kärlek.
  • Ekonomi har jag förstått nu inte behöver vara så farligt, cirkulär ekonomi hade jag velat veta mer om.
  • Man skulle kanske bli deckarförfattare någon gång?
  • Eller måla mer och hänga upp tavlor i skolsalen under påskveckan.
  • Jag har ju redan gått några sömnadskurser på Folkuniversitetet men den här verkar extra kul.

Tillsist, ett stort tack till folkuniversitetet för det här samarbetet och för att ni varit mitt startskott vid varje nytt val i karriären.

 

37

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.