2020-10-11

House warming cocktails.

Man skulle kunna tro att när man flyttar ut på landet så byter man ut festerna mot skogspromenader och så har det ju varit till stor del men inte igår. Igår bjöd Ulrika och Fredrik in till cocktails i sitt nya hus en liten grusväg upp ifrån Löderups huvudgata. Det var det vackraste hus ni kan tänka er med tinnar, torn och pampiga salar i perfekt planlösning. Huset har bara varit deras i en vecka och möblerats för cocktailparty för att sedan påbörja en renovering. Så där stod vi bland slottsfolk, tv-profiler, chefsredaktörer, amerikanare, barndomsvänner, matkreatörer och minglade istället för att gå skogspromenad.

35

Kommentera

Jenny

Var kommer den fina rosa blusen från?!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.