2020-09-20

Septemberutställningen på Österlen.

Till alla er som kände er snuvade på konstrundan i år kommer här en ny chans. Septemberutställningen började igår med festliga vernissager runt om i ateljéer och gallerier på Österlen. Jag firade hos Maria som målar de vackraste tavlor jag vet.

Hon strålade som alltid men i år var jag lite extra förtjust för hon bar kläder från min kläduthyrning. Två ombyten, en rosa kombinerad dröm och en paljettblåsa.

Visst gjorde de sig så fina i hennes miljö.

Efter en tur på Byvägen kom familjen också för att se på konst, vackra klänningar och dricka den goda sugrörsjuicen som Maria hade fyllt kylen med. Bredvid bubblet. Förra gången vi var här bar jag Gottfrid i famnen och Bea i magen.

Ville var också med.

En liten kortis skulle vi stanna bara men stämningen var så härlig och människorna så roliga att umgås med. Det är fint att samlas i Marias ateljé, konstälskare, österlenare, kompisar och de som bara nyfiket passerar förbi. Det var inte bara enkelt för mig att flytta till landet men för varje gång jag hamnar i denna typ av sammanhang inser jag hur gott livet på landet är att leva.

Men efter lite härligt häng och spännande träffar skulle vi ändå hem och hålla lördag. Septemberutställningen pågår i tio dagar och är min varmaste rekommendation som utflyktsmål nästa helg.

34

Kommentera

en-lang-blondin

Mycket bra tips!
Och fantastisk outfit på konstnärinnan!

Carolina Ragnarsson

Åhhh!! Såg en bild på Maria på Instagram och tänkte direkt gud vad fin hon är! ⭐️??

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.