2020-08-22

Lunch hos Daniel Berlin i Skånes Tranås.

Vi klädde upp oss idag och bad barnvakten att ta en bild på oss. För vi hade fått bord för två hos Daniel Berlin.

Jag hade på mig en skinnklänning från Stand och matchade den med lila klackar och lite Gucci.

Jag kände mig fin. Outfiten kan bli din för en vecka om du vill.

Att komma in och få slå sig ner var en dröm. Ingen detalj är lämnad år slumpen och när min Gucci får en egen pall att stå på istället för på bara golvet undrar jag om jag någonsin varit med om nåt så lyxigt.

Vi började med champagne.

Och fortsatte med den ena rätten mer spektakulär än den andra. Hampus favorit var Dorset lamm med bondböna och märg. Jag blundade och oooade av signaturen jäst pannkaka med sidfläsk, pepparrot, äpple och lingon. Det var en smakfest. Och kärleksfest – att bara få några timmar själva är ett stort kalas i sig.

Sen drack vi kaffe och åt den den godaste efterrätten som var som en enda stor hyllning till hela serveringen. Vi hade det så bra.

Innan vår sköna dag var över och vi skulle hem till våra små vildingar stannade vi på Österlen tulpaners självplock och fick med oss lite rosenskära.

 

 

42

Kommentera

Moa

Vilken ljuvlig dag! Vi måste ses snart?
Puss!
Moa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.