2020-07-17

Duntäcke på stranden

Tänk så mysigt allting blir när man kan bädda ner sig under ett duntäcke. Vart man än är, helst ute. Det är inte mycket som slår en stjärnklar himmel, en eld och ett duntäcke. Hampus och jag åkte till Mölle för att fira bröllopsdag förra torsdagen. Vi hade bäddat för att sova i bilen men precis när solen skulle gå ner tog vi fram våra solsängar, duntäcken och tände en eld nere på stenstranden. Vi grillade marshmallows och pratade om konsten att skapa en familj. Evigt tacksam över att jag fick Hampus att göra det med, världens gosigaste man.

 

 

56

Kommentera

Lina

Vi håller på att renovera och vi har tänkt att lägga in nytt furugolv. Hur gick ni tillväga för att få fram springorna?
Är det flytande eller har ni hellimmat det?
Vilken storlek på brädorna?

Tycker era golv är så himla fina! Och hela huset för den delen. Har fått så mycket inspriation från dig. Bästa bästa avsnittet i hela husdrömmar!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.