2020-06-16

En stockholmskväll.

Har ni sett Stockholm Boogie nån gång? Den typ av stockholmsnatt önskar jag mig nån gång. Även om vi hade det rätt bra igår också, Louise och jag.

Jobbet tog mig till Stockholm den här gången. Jag hade två roliga möten och förenade dem med lite nöje. Nöje på Hallwylska palatset, en stor utebar mitt i ett museum. Vi serverades drinken influencer, tillsammans med en snygg pumflaska handsprit.

Efter att ha insupit stockholmsatmosfär på tjusig uteservering i underbart sällskap begav Louise och jag oss hem. Hem till henne och hennes familj där vi skulle laga middag och prata runt köksbordet till midnatt.

Det mjuka kvällsljuset gjorde hemvägen extra fin.

<3

 

 

35

Kommentera

Lisa

Så fina sandaler vart är den ifrån?
Tack på förhand 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.