2020-05-17

Kreativ struktur i sommaridyll

Kommer ni ihåg när jag berättade om Jennys kurs, kreativ struktur? I fredags fick vi oss en uppföljningskurs med världens vackraste kuliss. Christins sommarparadis i Kattvik. Rena rama idyllen. Vi började med lunch utomhus och gick bordet runt där vi fick berätta om våra företag.

Efter några sköna samtal ute i allt det vackra flyttade vi in. Utspridda i vardagsrummet satt vi med fysiska kalendrar och färgpennor och skapade och planerade. Så mycket roligt vi har framför oss. Allihop. Stina hade bakat en citronpaj som kan vara den godaste vi ätit.

Bara se så snygg Jennys fotokonst gör sig där i torpet. Även om den på Viola är min absoluta favorit i samlingen. Också kallad Flowergirl. Om ni kikade in på Viola, känner ni igen köket?

Efter massa kreativ struktur kom Anton och Algot hem och tände grillen. Vi åt ute i kall sommarluft med fåglar som kvittrade och njöt av vår rosévinspremiär.

Sen satt vi vakna till långt efter läggdags och smuttade ur Christins mormors kristallglas.

Morgonen efter vaknade jag till Antons surdegsbullar och hela familjens härliga sällskap. Visst har ni inte missat Antons alldeles egna inlägg om sin surdeg?

Efter ett roligt dygn åkte jag hem till mitt och mina. Väldigt tacksam över alla spännande människor runt omkring mig som så ofta ställer till med inspirerande träffar och ibland galna upptåg.

30

Kommentera

midis

Fy sjutton vilket mysigt inlägg. Så glad och lycklig över att man får vara i det!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.