2020-05-03

En dag här

Här i mitt showroom. Som jag saknat det. Men när alla kalas ställs in, bröllop skjuts upp och firanden sker i pyttegrupper då behöver folk inte en extravagant klänning. För så är det ju just nu. Men hon är tålmodig min kläduthyrning. Hon bara väntar på festligare tider. Och sålänge finns hon här för den som behöver något fint. Karin min bloggkompis behövde något fint till en fotografering. Vi träffades upp idag för en provning. Hon kom till ett showroom där kläder hängde på sne, modemagasin låg slängda på golvet och en streamer som ångade för fullt. Jag hängde om och plockade upp nytt. Trots kaoset lyckades vi få ihop ett gäng snygga outfits som kommer göra sig perfekt på bild. Vi ses på fredag igen lilla showroom!

33
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.