2020-02-13

Drömköket

Jag tänkte att jag skulle vilja visa er en sak till från förra veckan i Stockholm. På en bakgård i Pom & Floras lokaler hittade jag mitt drömkök. Kanske det mest fotograferade köket under hela mässveckan. Cupboard and Goods kök i shakerstil som de skapat tillsammans med Carl Larsson gården. Ni har säkert sett Johanna Bradfords vackra kök från Cupboard and Goods som även ledde henne till en spännande riktning i karriären. Titta bara här så fint det var:

När jag tackat för mig och var på väg ut ur showroomet sprang jag på inspiration. Jag får ofta den frågan, ”vad inspireras du av”. Jag vet aldrig riktigt vad jag ska svara. Miljöer tror jag. Här hade jag nu matats med inspiration i en skön halvtimme för att sedan bli helt förtjust i det lilla lilla gamla gamla vaktmästeriet precis innan man kom ut på bakgården igen. Eller jag inbillade mig att det var ett gammalt vaktmästeri i alla fall. Som idag användes som kontor och lager tror jag. Detta lilla utrymme inspirerade hur som helst till hur vi ska bygga här i vår hall. med den rundade väggen, glaspartierna och snygga dörren. Som det är just nu kliver man rakt in i vår skola och en 60 kvm stor hall. Vi har bestämt oss för att du först ska komma in i en mindre hall för att sedan lockas in i resten av huset. Allt i samråd med min favorit Gert Wingård. En liten hall inspirerad av vaktmästeriet utanför Cupboard and Goods showroom.

 

 

 

 

35

Kommentera

Sara

Fint!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.